Terapia Vampir

Programeaza-te acum

Inovatie revolutionara

Au aparut tratamente de ultima generate care au menirea de a stimula procesele de regenerare si reparare autentice ale pielii. Aceste terapii au rolul de a frana procesul de imbatranire si de a combate efectele negative asupra pielii, generate de poluare, alimentatie nepotrivita, expunerea la ultraviolete sau la stresul zilnic.

Intinerire rapida

Inedita si cu efecte surprinzatoare de intinerire, Terapia Vampir foloseste plasma din sangele propriu pe care o imbunatateste cu factorii de crestere, injectand-o apoi in zonele cu probleme de la nivelul fetei, decolteului, mainilor  si scalpului. Se stimuleaza astfel capacitatea de refacere a pielii creand celule noi.

Beneficiile Terapiei Vampir:

  • Regenerare rapida si reparare la nivel celular utilizand compusi provenind din propriul organism
  • Estompeaza ridurile, catifeleaza si hidrateaza tenul;
  • Imbunatateste textura si culoarea tenului si ajuta in vindecarea cicatricilor si estomparea urmelor lasate de acnee sau varsat de vant;
  • Incetineste degenerarea tesuturilor pe termen lung;
  • Stimuleaza regenerarea tesuturilor: cutanat, muscular, cartilaginos, osos;
  • Procedura are o durata scurta, iar datorita utilizarii sangelui propriu, riscul de infestare cu alte virusuri este eliminat.

Descrierea tratamentului de regenerare celulara:

  • Impreuna cu medicul clinicii se stabiliesc obiectivele de realizat si daca sunt indeplinite toate conditiile pentru efectuarea procedurii;
  • Terapia Vampir presupune injectarea in piele a unei solutii obtinute din sangele propriu, sange care este prelevat din organism (brate) si centrifugat timp de 10-15 min pentru a accelera stimularea dezvoltarii celulare. In urma acestui procedeu se obtine o plasma care este imbogatita cu proteine, vitamine si aminoacizi, urmand injectarea in pliele in zonele vizate.
  • Pentru textura pielii, riduri sau cicatrici sunt necesare minim 3 sedinte la o distanta de o luna, iar rezultatele incep sa se observe dupa prima luna de tratament.

Terapia de regenerare celulara sau terapia vampir este un procedeu natural si are efecte spectaculoase asemeni toxinei botulinice. Pe langa beneficiile enumerate, terapie amplifica procesul de  vindecare naturala a organismului, intensificand procesul de formare a celulelor noi. Aceasta terapie este frecvent utilizata de catre vedetele de la Hollywood precum sunt Angelina Jolie, Kim Kardashian sau Dannii Minogue.

PRET: 1350 lei

Programeaza-te acum

Produse recomandate

booster-collagen-intraceuticals

Booster Collagen Intraceuticals

270 LEI

Disponibil in centru
Intraceuticals Atoxelene Daily Serum

Intraceuticals Atoxelene Daily Serum

600 LEI

Disponibil in centru
Intraceuticals Rejuvenate Moisture Binding Cream

Intraceuticals Rejuvenate Moisture Binding Cream

325 LEI

Disponibil in centru
Call Now
error: Content is protected !!