Tratamente fermitate si lifting bust

Programeaza-te acum

Tratament tonifiant bust cu Ultratone

Tratamentul de ridicare si tonifiere a sanilor se adreseaza tuturor doamnelor, mamicilor care au alaptat de curand, celor care au scazut drastic in greutate si aceasta a provocat diminuarea tesutului adipos din zona sanilor, efectul fiind micsorarea lor, aparitia vergeturilor si pierderea tonusului.

Tratamentul de tonifiere a sanilor include:

  • Biostimularea ce reprezinta combinatia de curenti si lumina bioptica (aceasta din urma cu rol de reparare – regenerare la nivel celular si vascular);
  • Aplicarea a 6 perechi de electrozi dupa o schema intocmita de medicul centrului pe zona bustului dar si pe spate pentru intarirea musculaturii de sustinere;
  • Frecventa la tratament poate fi zilnica, dar este stabilita individual de catre medic, de comun acord cu clientul in functie de rezultatele tintite.

Acest tratament reprezinta o procedura simpla si neinvaziva, fara efecte secundare sau reactii adverse. Prin stimulare musculaturii aceasta isi mareste volumul si imbunatateste aspectul pielii. Procedura faciliteaza ridicarea sanilor si chiar cresterea lor in dimensiune, putand fi obtinuti pana la 4 cm in plus la circumferinta bustului, cat si un aspect global net imbunatatit dupa doar 10 sedinte.

Tratamentul biostimulare bust este o alternativa naturala la procedurile invazive ale chirurgiei plastice pentru zona bustului.

Programeaza-te acum vizualizeaza tarifele

Tratament bust zone

Bust zone este un masaj aplicat in zona sanilor  cu scopul de diminuare a vergeturilor si reconturarea sanilor. Tratamentul presupune un masaj relaxant cu produse speciale pentru aceasta zona delicata, urmat de o masca cu efect de tonifiere si fermitate pentru zona bustului.

Programeaza-te acum vizualizeaza tarifele
Call Now